pondělí 7. března 2016

Dělej v životě co tě baví..

..a co umíš!
Proč ne. Konec konců nebyla by to poezie? Těšit se do práce a dělat to, co vás naplňuje a dělá šťastnými. Žádné nešťastné pondělky, nebo prázdné týdny. A teď se jen zamyslet. Co mě baví?

Kavárenská povalečka - někdo by mě platil za vysedávání v kavárnách, třeba testování jejich produktů a psaní recenzí.
Interiérová designérka - kdo má rád skandinávský styl? JÁ! Kdo má rád IKEA? JÁ!
Příležitostný filmový divák - asi bych se na filmy a seriály nemohla koukat pořád, protože by mě bolely oči, ale jednou za čas proč ne.
Fotomodelka - jasně zábava. To už tu bylo. Včetně focení v -10°C už tu nejednou bylo. Navíc plus size už zas tak moc nejsou v módě.
Fotografka - zpátky do reality..nevzhledně vypadajícího jídla, kytek, zdí svého pokoje a lidí kolem sebe..nuda. A těch hodin ztrávených editací fotek..
Shopaholička - procházet obchody s bezednou platební kartou, sledovat novinky a pak třeba fotit outfit posty.. dobře pak bych ale potřebovala větší šatnu než měla Carrie ze Sexu ve městě.
Tanečnice přes zrcadlem - ... přestaň!
Profesionální koupelnová zpěvačka , specialistka se sluchátky na hlavě přes "covery" zpěváků z YouTube - víc nechcete, váš život už nebude to co předtím.

I šéfa bych vám mohla dělat... dobře, vracím se zpět na zem - ke kosmetickým štětcům, manikérskému stolu a kosmetickému lehátku. Mír a lásku.


Žádné komentáře:

Okomentovat